Emering Oy perustettiin vuonna 2003. Yrityksen päätoimipaikka on Lappeenranta. Lisäksi yrityksellä on myyntikonttorit Vantaalla, Tallinnassa ja Brysselissä. Yrityksen perustivat alan ammattilaiset, joilla on pitkäaikainen kokemus mm. paperiteollisuuden ja muun raskaan teollisuuden koneiden ja laitteiden kunnossapidosta, tuotantovarmuuden ylläpitämisestä ja dynaamisen sekä staattisen lujuuden hallitsemisesta.

Emering on itse suunnitellut ja valmistanut analyysiohjelmat, jotka takaavat asiakkaille tarkan ja luotettavan tiedon analysoitavasta kohteesta. Värähtely-, rakenteiden väsymiskestävyys- ja lujuusanalyysien kohteina ovat paperi-, sellu ja terästeollisuuden koneet sekä niiden oheislaitteet, joissa dynamiikka ja suuret kuormitukset vaikuttavat koneiden elinikään, ajettavuuteen, laatuun sekä tuotannon kapasiteetin nostoon. Analyysit perustuvat tarkkojen ja luotettavien värähtely- ja jännitysmittausten antamiin tuloksiin. Analyysimenetelmillä määritellään myös laitteille toimintapisteet, joissa vikaantumisriski on mahdollisimman pieni.

Emeringin luotettavat analyysiohjelmat ovat mahdollistaneet monille yrityksille nopean ja taloudellisen ratkaisun ongelmiin tai varmuuden tuotantokapasiteetin nostoon.

Emering toimii läheisessä yhteistyössä johtavien korkeakoulujen ja yritysten kanssa.